Request Audio The Beast / vklj. Fento clock &2TB


Naša cena: 38.500 46.150 € (Prihranite: 7.650 €)
S tem nakupon pridobite 77.000 točk zvestobe.
Nov / Rabljen Nov
Tip izdelka Glasbeni strežnik (music server)
Znamka Request Audio
Polna cena novega izdelka 46.150 €
Embalaža:
Clock (ura):
Fento 140
Dodaten disk:
1 TB + 1 TB

Glasbeni strežnik, ki je v 1 letu zasenčil vso konkurenco


Vsa glasba na 1 mestu

The Beast glasbeni server služi kot knjižnica vse glasbe, ki jo premorete. Učinkovito rešuje težave z organizacijo in kategorizacijo glasbenih posnetkov, ki jim konvencionalne knjižnice niso kos. Najti izbrano pesem z glasbenim serverjem postane stvar nekaj sekund.

Podajte mu CD, DVD, BluRay in njegovo vsebino bo shranil v svoj notranji spomin. Poleg podatkov iz CDja, se Beast poveže z internetno bazo Gracenote, od koder pobere sliko in še nekaj drugih meta podatkov o izbrani glasbi/filmu. Z Beastom lahko doma sprostite prostor, ki ga trenutno zasedajo CDji in drugi mediji.

Neskončno prostora

Vsak Beast ima bodisi 1 TB bodisi 2 TB notranjega prostora v obliki SSD diskov. Poleg tega omogoča povezavo na NAS sisteme zunanjih diskov, kar pomeni, da mu lahko dodamo poljubno količino dodatnega prostora in hkrati določimo, kam naj se katere datoteke shranjujejo.

Švicarska pošast vam ponuja HD zvok

The Beast je optimiziran za glasbo. Vseskozi njegov razvoj je bila v ospredju izvrstnost zvoka in izvrstnost glasbene izkušnje. Vse datoteke na njegovih notranjih diskih so shranjene v nestisnjenih formatih kot sta WAV in FLAC. Za namene sinhronizacije in streamanja je mogoče vsako datoteko shraniti tudi v MP3 format. MP3 datoteke se lahko streamajo na katerokoli mobilno napravo znotraj istega omrežja in pa tudi preko interneta.

In tudi HD filme

Z modulom ReQuest Film Player se lahko Beast uporablja tudi za predvajanje filmov. V tem primeru se priporoča uporaba NAS-a za shranjevanje datotek. The Beast lahko postane srce vašega domačega kina. S kvalitetnim predvajanjem glasbe in filmov ter zanesljivim delovanje, vas bo prepričal, da se od njega ne boste želeli več ločiti.

"Watching a blank screen" od Kenneth Lu, licenca: CC BY 2.0

Sinhronizacija z iTunesi

Omogočena je sinhronizacija z večimi iTunes knjižnicami po principu izvoza in uvoza. ITunes se lahko uporablja kot mesto urejanja datotek, ki se nahajajo na Beast-u.

Dostopnost od povsod - ARQ LINK

ReQuest Audio za The Beasta ponuja dodatno storitev: spletni podporni sistem ARQ LINK. ARQ LINK vsem strankam omogoča, da se v strežnik prijavijo od koderkoli na svetu.

Popolna zaščita pred distorzijami

Vsaka komponenta strežnika je zaprta v svoje zatesnjeno ohišje. S tem se preprečujejo medsebojne interference in je zagotovljena popolna zaščita pred distorzijami. Kabli so med enotami speljani po optimalnih poteh in so prav tako zaščiteni pred interferencami.

Neprekinjeno delovanje tudi brez interneta

The Beast za delovanje ne potrebuje interneta. Kljub temu, da se zna povezati na vašo interno mrežo in da mu lahko omogočite dostopnost preko interneta, bo zvesto delal tudi, če ga na internet ne povežete.

Upravljanje preko ekrana in poljubne pametne naprave

Upravljanje je omogočeno preko 7 inchnega ekrana na dotik, poljubnega pametnega telefona, tablice ali osebnega računalnika. Ker upravljanje ne poteka preko aplikacije marveč preko spletnega brskalnika, je server dosegljiv na čisto vsaki pametni napravi in čisto vsakem računalniku z dostopom do omrežja. Prav tako odpade updatanje iphone/android/... aplikacije.

Povezane pošasti

Vsak Beast se zna pogovarjati z vašimi drugimi Beasti, kjerkoli se ti nahajajo. Z njimi si zna izmenjevati nastavitve in podatke. V praksi to pomeni, da lahko začnete doma poslušati nov CD in vaša Beasta doma in na vikendu se bosta avtomatsko sinhronizirala. Ko boste v soboto prižgali Beast na vikendu lahko nadaljujete poslušanje od tam, kjer ste v petek doma končali s poslušanjem.

Slavni "Blown away guy" iz Maxell reklame iz leta 1980

Ocene

Revija HiFi+ je Beasta opisala kot: "I have heard numerous pieces of digital equipment that can do the broad brushstrokes well, but miss out on the subtleties of the musical line, and fail to engage me. The Beast has superb micro control of the phrasing and dynamics, while presenting the orchestra in a gently persuasive way, which in this concerto is highly seductive."
hifi+ logo

Hi-Fi+

Pošljite povpraševanje za samo ta izdelek:

Kaj pravijo o nas
rolandein  (12 Mar. 16 / 20:10)  Rating: sehr positive Bewertungen

Absolute serious seller. Excellent communication. Item picked up in Slovenia. Player was in perfect condition as described.
Highly recommended!

graaf4ever  (25 Jan. 16 / 09:11)  Rating: sehr positive Bewertungen

I bought a second hand preamp in mint condition + some demo filters and cables : all received well packed and in excellent state, very serious seller, safe transaction. Thank you Audio Serum! A+++