Piega Premium 50.2 / Aluminij, Srebrna mreža


3.400 € 2.992 (Prihranite: 408 €)
S tem nakupon pridobite 5.984 točk zvestobe.
Nov / Rabljen Nov
Tip izdelka Samostoječi zvočniki
Znamka Piega (vas zanima več o znamki Piega)
Občutljivost 92 dB / W / m
Impedanca 4 Ohm
Frekvenčni odziv 26 Hz - 50 kHz
Polna cena novega izdelka 3.400 €
Finiš ohišje iz aluminija, zaščitna mreža srebrna
Podrobnosti izdelka

Ocene

The absolute sound pravi o Piegi, da je "švicarski dragulj", "Po obisku Piege še bolj cenimo Piegino inovativno tehnologijo, švicarsko spretnost, kakovost zvoka in skoraj 30 let svetovnega uspeha. Piega je res original in si zasluži večjo zastopanost na ameriškem hifi trgu."
absolute sound logo

The Absolute Sound

Podrobnosti izdelka

Piega s svojimi izdelki postavlja mejnike v tehnologiji zvočnikov. V vaš dom pripelje čudovita brezšivna aluminijasta ohišja in boljši zvok. Boljši od tega, ki ste ga vajeni. S patentiranim koaksialnim tračnim sistemom vam Piega zvočniki prostor popolnoma zapolnijo z zvokom. Če vas ne prepriča njihovo izvrstno švicarsko poreklo, vas bodo neštete nagrade, ki jim jih hi-fi svet podeljuje.

V glasbenih skupinah in orkestrih vsak član doda svoj prispevek k zvoku, zato je edino prav, da tudi slišimo prispevek vsakega posameznega člana. Neverjetna resolucija novih LDR visokotonskih trakov vam omogoča, da to res slišite.

Vsi novi Premium modeli vsebujejo nov Piega LDR 2642 MKII element in igrajo s svileno čistostjo. Tudi basi, ki delujejo z MDR® tehnologijo, so bili občutno izboljšani in vas bodo prepričali z močjo nizkih tonov. Vsa serija je oblikovana v popularnem C-ohišju, obliki, ki kontinuirano spreminja radij in tako izničuje neželene vibracije. Serijo sestavljajo 4 zvočniki: Premium 50.2, Premium 5.2, Premium 3.2 in Premium 1.2.

makridisavel  (08 Jul. 15 / 21:16)  Rating: sehr positive Bewertungen

Precise description. Products works 100% & looks 100%. Seller kind, very helpful, answers quickly, and very flexible.

gsgsgs  (15 Nov. 14 / 13:56)  Rating: sehr positive Bewertungen

I wanted to say thank you a lot about this transaction and if i could rate audiomarkt users I would give you the price for number one!!!!!
I cannot imagine to do it better! Always again!

Pošljite povpraševanje za samo ta izdelek: