Elac UB5 / Uni-Fi


Naša cena: 671 790 € (Prihranite: 119 €)
S tem nakupon pridobite 1.342 točk zvestobe.
Nov / Rabljen Nov
Tip izdelka Monitorni zvočniki
Znamka Elac (vas zanima več o znamki Elac)
Polna cena novega izdelka 790 €
Občutljivost:
85 dB, 2.83 v/1m
Frekvenčni odziv:
46 - 25,000 Hz
Tweeter:
1 x 1-inch soft dome, concentrically mounted
Midrange:
1 x 4-inch aluminum cone
Woofer:
1 x 5.25-inch aluminum cone
Dimensions:
7.87″ x 12.75″ x 10.75″

POZOR: Evropska verzija zvočnika je opremljena s kvalitetnejšim ohišjem. Evropsko ohišje je barvano in polirano, ameriško pa ima samo nelepke.

Ocene

Ty Pendlebury, Steve Guttenberg, CNET: "Definicija basa na bobnih na našem Talking Heads albumu je resnično was truly izredna. Bas zvok bobna je bil kontroliran in podroben. In če se premaknemo višje, je bila tonalnost srednjih tonov krasna, glasovi so se slišali kot glasovi."
Ty Pendlebury, Steve Guttenberg, CNET: "Elac Uni-Fi UB5 so eni izmed najboljših zvočnikov, kar smo jih zadnja leta videli. Kot vsak izvajalec pa ima nekaj specifičnosti. Če malo premisliš in priklopiš Uni-Fi UB5 na kvaliteten ojačevalec, boš nagrajen z resnično hi-fi predstavo. Ta zvočnik pride v kompaktni velikosti in z izjemno kvaliteto zvoka in po dostopni ceni."
Cnet logo

CNET

Pošljite povpraševanje za samo ta izdelek:

Kaj pravijo o nas
rolandein  (12 Mar. 16 / 20:10)  Rating: sehr positive Bewertungen

Absolute serious seller. Excellent communication. Item picked up in Slovenia. Player was in perfect condition as described.
Highly recommended!

graaf4ever  (25 Jan. 16 / 09:11)  Rating: sehr positive Bewertungen

I bought a second hand preamp in mint condition + some demo filters and cables : all received well packed and in excellent state, very serious seller, safe transaction. Thank you Audio Serum! A+++