Weiss DAC202DSD Firewire DAC w/USB+DSD


Naša cena: 8.555
Nov / Rabljen Nov
Tip izdelka DAC
Znamka Weiss (vas zanima več o znamki Weiss)
Polna cena novega izdelka 8.555 €
Embalaža:

D/A pretvornik je esencialen za kvalitetno predvajanje glasbe iz računalnika. DAC202 je izvrsten predstavnik D/A pretvornikov. Z Firewire, Thunderbolt in USB povezljivostjo ga je mogoče priključiti na na vsak računalnikih. Uporablja se ga lahko kot brez-kompromisni DAC za računalniško predvajanje ali pa kot samostojni digitalno analogni pretvornik. Podpira vse standardne frekvence vzorčenja, vključno z DSD64. Vgrajen je tudi izredno kakovosten ojačevalec za slušalke. Ravni izhodne glasnosti lahko nastavite v grobih korakih v analogni domeni, v digitalni domeni pa s fino ločljivostjo. DAC202 deluje kot predojačevalec tako dobro, da ga lahko povežemo neposredno z ojačevalcem. DAC202 je idealna naprava za minimalistične računalniške sisteme.

Ocene

Pod črto je Weissov DAC202 najbolje zveneč DAC, ki sem ga kdaj imel v svojem sistemu (...) Z DAC202 sem poslušal visoko rezulativne posnetke in boljšega zvoka na mojem sistemu še nisem slišal.
All things considered, the Weiss DAC202 is the best-sounding DAC I’ve had in my system. (…) I’ve never heard better sound through my audio system than when listening to hi-rez recordings through the DAC202.

"Prejšnji teden sem poslušal DAC202 in takoj enega naročil. To je najboljši DAC, ki sem ga kdaj slišal. Pika."
Original:"I listened to the DAC202 last week and immediately ordered one. It is the best DAC I have ever heard. Period.".

Pošljite povpraševanje za samo ta izdelek:

Kaj pravijo o nas
makridisavel  (08 Jul. 15 / 21:16)  Rating: sehr positive Bewertungen

Precise description. Products works 100% & looks 100%. Seller kind, very helpful, answers quickly, and very flexible.

gsgsgs  (15 Nov. 14 / 13:56)  Rating: sehr positive Bewertungen

I wanted to say thank you a lot about this transaction and if i could rate audiomarkt users I would give you the price for number one!!!!!
I cannot imagine to do it better! Always again!